Stichting Kunstcollectie Lampe/Plompen

Doelstelling

De stichting heeft ten doel het financieel of op andere wijze ondersteunen van ANBI instellingen actief met name op het gebied van kunst en cultuur en het aanvaarden van erfstellingen onder het voorrecht van boedelbeschrijvingen voorts al hetgeen in de ruimste zin met een en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Naam: Stichting Kunstcollectie Lampe/Plompen
RSIN nummer: 865228437
Adres: Pompstationsweg 7
Postcode: 2597 JT
Plaats: Den Haag
Land: Nederland
Documenten:

 St_Kunstcollectie_Lampe-Plompen_beleidsplan.pdf

Bestuurssamenstelling en -bevoegdheid: Het bestuur bestaat uit een oneven aantal van ten minste drie en maximaal vijf leden. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en eventueel algemene leden. Het bestuur heeft gezamenlijke bevoegdheid bij twee of meer leden.
Beloningsbeleid: De bestuurders zijn onbezoldigd

 

Bestuurssamenstelling
Voorzitter: de heer A.S. Lampe
Secretaris: de heer A.P. Plompen
Penningmeester: mevrouw E.M. van Aalst
Froukje Wolbers StichtingStichting FasitStichting FideelStichting J.G. van Dijk FondsStichting JOERIStichting Koepel Op DuinStichting Kunstcollectie Lampe/PlompenStichting Sterker SamenStichting ter ondersteuning van de Vereniging Mordenate CollegeStichting tot Behoud van het ErfgoedStichting UniversitasStichting Van der Velden-VroegStichting Van Karnebeek4Kidsvan Houten-Brom Stichting