Werkwijze

Aanmeldprocedure

Middels deze website worden de vereiste gegevens van ANBI's gepubliceerd. U hoeft nergens bij aangesloten te zijn om daarvoor in aanmerking te komen, u kunt zich simpelweg aanmelden op deze website.

Daarbij kunt u aangeven of u per e-mail de informatie met betrekking tot de vereiste gegevens wilt ontvangen waarna u deze gegevens vervolgens kunt aanleveren.
Deze optie is eenvoudig, snel en goedkoop, daarbij gaan wij er van uit dat u geheel zelfstandig de vereiste gegevens aanlevert en controleren wij slechts of alle benodigde stukken voor publicatie aanwezig zijn.
Er vindt in dat geval dus geen inhoudelijke controle door ons plaats.

Uiteraard zijn wij u graag persoonlijk van dienst wanneer u wel hulp nodig heeft bij de samenstelling van de vereiste gegevens.
U kunt daarbij denken aan een inhoudelijke controle of persoonlijke toelichting maar ook aan het volledig samenstellen van alle vereiste stukken op basis van aangeleverde gegevens.
Kortom van advisering tot aan administratievoering toe, er is alle ruimte om uw vragen te stellen.
In dat geval kunt u bij de aanmelding kiezen voor de optie om teruggebeld te worden voor een afspraak.
Wij nemen in dat geval contact met u op om uw vragen en wensen door te spreken. 

Kosten

Wanneer u geheel zelfstandig de vereiste gegevens aanlevert controleren wij slechts of alle benodigde stukken voor publicatie aanwezig zijn. Hierdoor kan de publicatie en plaatsing op deze website tegen een gunstig tarief van € 180 (exclusief BTW) per jaar worden uitgevoerd.

Er worden geen éénmalige kosten in rekening gebracht, er is slechts sprake van een jaarlijkse bijdrage.

Uiteraard zijn wij u graag van dienst wanneer u hulp nodig heeft bij de samenstelling van de vereiste gegevens, de kosten zijn dan afhankelijk van uw wensen. In dat geval maken wij na overleg met u en voor aanvang van de werkzaamheden afspraken over de kosten zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.

Froukje Wolbers StichtingStichting FasitStichting FideelStichting J.G. van Dijk FondsStichting JOERIStichting Koepel Op DuinStichting Kunstcollectie Lampe/PlompenStichting Sterker SamenStichting ter ondersteuning van de Vereniging Mordenate CollegeStichting tot Behoud van het ErfgoedStichting UniversitasStichting Van der Velden-VroegStichting Van Karnebeek4Kidsvan Houten-Brom Stichting